Terugblik Algemene Ledenvergadering

Banner ALV.jpgvrijdag 24 maart 2023 20:21

Donderdag 23 maart waren we met een flinke groep leden aanwezig voor de ledenvergadering op de boerderij van de Fam. Noordermeer, waar biologisch wordt geteeld.

Na een hartelijk ontvangst, en voorzien van een kop koffie of thee met wat lekkers, opende de voorzitter de vergadering. In het eerste deel werden o.a. gesproken over het secretarieel jaarverslag en het financieel jaarverslag van het afgelopen jaar. De kascontrole commissie deelde mee bij de controle een verzorgde en kloppende administartie te hebben aangetroffen. Het penningmeesterschap is in febr. 2023 officieel overgedragen aan de nieuwe penningmeester. Aansluitend hebben we met elkaar doorgesproken over de planning, verwachtingen en het toekomstig functioneren van de afdeling, vooruitkijkende naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2026.

Na de pauze kreeg onze gastheer het woord en nam ons mee in de wereld van de biologische teelt. Wat houdt het in, hoe loopt het in de praktijk en wat is zijn visie op de teelt vanuit de levensovertuiging om te zorgen voor en te werken in Gods schepping. Het gaf mooie inzichten en een fijn gesprek. Aansluitend hebben we met elkaar nog even een rondje door de schuur gemaakt. In dankbaarheid hebben we de avond afgesloten met gebed. De volgende ledenvergadering zal D.V. op 9 november 2023 worden gehouden.

« Terug