Even voorstellen

foto Hielke2 .jpgdinsdag 24 oktober 2023 20:09

Het bestuur van ChristenUnie Hollands Kroon heeft mij gevraagd om mijzelf in een kort stukje voor te stellen. Ik ga mijn best doen dit dan ook te doen.
Ik ben Hielke van Leeuwen, 34 jaar oud en ruim 10 jaar geleden verhuisd vanuit Maassluis naar het mooie Den Oever waar ik nog steeds met veel plezier woon.

Van kleins af aan ben ik actief geweest binnen de land- en tuinbouw en sinds kort heb ik de overstap gemaakt naar een grote sauzenfabrikant in Hoorn. Daar beoefen ik met veel passie mijn vak uit als leidinggevende. Ik zie graag de potentie bij mensen en krijg er dan ook veel energie van om personen, die onder mijn verantwoordelijkheid vallen, zoveel mogelijk te laten groeien.  

Naast mijn werk mag ik graag ontspannen door te sporten of een goed boek te lezen. 

Ik ben al ruim 6 jaar lid van de ChristenUnie, waarbij ik de laatste 4 jaar actief ben geweest in onder andere de lokale fractie en het campagneteam. Het is voor mij belangrijk dat ik als christen mijn lamp laat schijnen in de wereld, om zo voor iedereen de wereld een stukje beter te maken.   
Hoe mooi is het om dit licht te verspreiden via onze lokale ChristenUnie?! 

Helaas hebben wij de afgelopen verkiezingen niet mee kunnen doen door een onderbezetting. Ik ben er echter van overtuigd dat ons christelijke geluid een meerwaarde is voor onze gemeente. Daarom wil ik mij er hard voor maken dat wij de komende gemeenteraadsverkiezingen weer mee kunnen doen. Ik weet zeker dat als wij gesteund vanuit ons geloof onze schouders hieronder zetten, dit ons ook zeker gaat lukken in 2026! 

« Terug