Nieuw gezicht!

20221201 Willeke Gunther.jpg

©Foto door: New Creation Fotografie

maandag 05 december 2022 09:09

Ik heb de eer gekregen om mij aan jullie te mogen voorstellen, als één van de actief betrokken leden van de afdeling.
Mijn naam is Willeke Gunther – van Moorselaar, 24 jaar en ik woon (nog) in Middenmeer.

Samen met mijn man heb ik een huis gekocht in Wieringerwerf, waar we in het nieuwe jaar zullen intrekken. In het dagelijks leven geef ik drie dagen per week Beeldende Vorming in het voortgezet onderwijs en daarnaast hebben mijn man en ik een eigen bedrijf. Vanuit ons bedrijf fotografeer ik in opdracht en geef ik buitenschools les in tekenen, schilderen en fotografie. Een en al creativiteit dus!

Sinds de gemeenteraadsverkiezingen afgelopen maart ben ik betrokken geraakt bij de ChristenUnie Hollands Kroon. Hier heb ik mij onder andere aangemeld voor het campagneteam. Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk om actief en zichtbaar te zijn als christen. Omzien naar elkaar is denk ik een van onze belangrijkste opdrachten hier op aarde. Hoe mooi is het dan om dit samen met andere christenen te doen voor en met een (christelijke) politieke partij?

Ik ben zelf opgegroeid op de Biblebelt en was van daaruit gewend dat de christelijke partijen duidelijk aanwezig waren in het politieke landschap. Helaas hebben we die luxe in de kop van Noord-Holland een stuk minder. Dit zette mij er echter juist toe om actief te worden voor onze partij. Het motto van de ChristenUnie is: ‘Geef geloof een stem’. Maar bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen konden wij dat niet in Hollands Kroon. ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’ dacht ik daarom. In de hoop, dat als we er met elkaar voor (blijven) gaan, we in 2026 ons geloof weer een stem kunnen geven!

Labels

« Terug